Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Σύμβαση για την συντήρηση των χώρων πρασίνου

Αγιος Νικόλαος | Σύμβαση για την συντήρηση των χώρων πρασίνου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σύμβαση για την συντήρηση των χώρων πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο υπέγραψε ο Δήμαρχος  κ. Αντώνης Ζερβός, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας : “Μ&Μ κατασκευαστική ΕΠΕ” κ. Γιώργο Μαλλιωτάκη.
Με την υπογραφή της σύμβασης δίνεται ουσιαστικά το “πράσινο φως” για την βελτίωση του επιπέδου συντήρησης του πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο και στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των ξένων επισκεπτών.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο χρόνος εκτέλεσης των εργασιών, είναι δώδεκα μήνες, ενώ εφόσον ο υφιστάμενος προγραμματισμός εξελιχθεί σωστά , θα υπάρξει μία ακόμα εργολαβία για το Πάνω Μεραμπέλο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συντηρηθεί το ήδη εγκατεστημένο πράσινο,  να διορθωθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, οι ελλείψεις που παρουσιάζονται, με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των δημοτών.

mechanical adv 2021

Μάλιστα ο ίδιος αναφερόμενος στην αδυναμία προσλήψεων ειδικευμένου προσωπικού από τον δήμο, δήλωσε ότι σε συνεργασία, με την αρμόδια υπηρεσία, θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα το ζήτημα φύτευσης δέντρων σε περιοχές που έχουν αφαιρεθεί ή ξεραθεί, όπως η Λίμνη, ο κεντρικός δρόμος, ο πεζόδρομος  και η αντικατάσταση τους την παρούσα περίοδο, εφόσον οι συνθήκες είναι ιδανικές (εποχικά δεδομένα).

apostolakis adv 2

Να σημειώσουμε ότι ο ανάδοχος, υποχρεούται να ακολουθεί το πρόγραμμα των εργασιών που θα καταρτίζει κάθε μήνα με την Δ/νση περιβάλλοντος και να ενημερώνει την υπηρεσία για τυχόν καταστροφές και φθορές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble