Κρήτη

Αγιος Νικόλαος, 5o Δημοτικό | Συγκέντρωση βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους

Στο σχολείο συγκεντρώνονται σήμερα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους. Όποιος μπορεί και επιθυμεί να φέρει έστω και ένα από τα παρακάτω είδη:

νερά, γάλα εβαπορέ, καφέ, κρουασάν, μπισκότα, κονσέρβες, παξιμάδια, κράκερ, παστέλια, ρύζι, μακαρόνια, πελτέ ντομάτας, όσπρια,λάδι, αλάτι, ζάχαρη, πάνες για μωρά, σερβιέτες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, σακούλες σκουπιδιών, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μωρομάντηλα, μπιμπερό, χλωρίνη, σαπούνι, ασπιρίνες, ντεπόν, γάζες, φάρμακα για την πίεση, για την καρδιά, ινσουλίνη, αμμωνία, γάζες, hansaplast..

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δ.Σ. Αγ. ΝικολάουNewsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button