Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Συγκεντρώνονται εγκαταλελειμμένα οχήματα από τον δήμο

Αγιος Νικόλαος: Συγκεντρώνονται εγκαταλελειμμένα οχήματα από τον δήμο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα παλιά αυτοκίνητα και οι μηχανές που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε ο Δήμος  και συγκεκριμένα η υπηρεσία καθαριότητας.

Με τον συντονισμό του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα, τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη, δίνοντας “ανάσα” στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, απομακρύοντας παράλληλα και εστίες μόλυνσης που αυτά προκαλούν.

mechanical adv 2021

Τα οχήματα, μεταφέρθηκαν στον ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου και όπως έκανε γνωστό ο Δημοτικός Αστυνόμος κ. Ιωάννης Κουμπανάκης, εάν σε 10 ημέρες από την απομάκρυσνη τους από την πόλη, ο ιδιοκτήτης δεν τα αναζητήσει τότε καταστρέφονται.

apostolakis adv 2

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουν απομακρυνθεί αρκετά αυτοκίνητα και μηχανές από τους δρόμους του Αγίου Νικολάου, μετά τα ειδοποιητήρια του δήμου, ενώ αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία συλλογής τους και τις επόμενες ημέρες .

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας, επισημαίνει ότι με την σταδιακή απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, οι γειτονιές θα αναπνεύσουν, θα ελευθερωθούν χώροι στάθμευσης, πεζοδρόμια και κυρίως θα πάψουν να υφίστανται εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble