ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Συγκεντρώνονται εγκαταλελειμμένα οχήματα από τον δήμοΕκστρατεία προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα παλιά αυτοκίνητα και οι μηχανές που έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους του Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε ο Δήμος  και συγκεκριμένα η υπηρεσία καθαριότητας.

Με τον συντονισμό του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γιώργου Βάρδα, τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη, δίνοντας “ανάσα” στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, απομακρύοντας παράλληλα και εστίες μόλυνσης που αυτά προκαλούν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα οχήματα, μεταφέρθηκαν στον ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου και όπως έκανε γνωστό ο Δημοτικός Αστυνόμος κ. Ιωάννης Κουμπανάκης, εάν σε 10 ημέρες από την απομάκρυσνη τους από την πόλη, ο ιδιοκτήτης δεν τα αναζητήσει τότε καταστρέφονται.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, έχουν απομακρυνθεί αρκετά αυτοκίνητα και μηχανές από τους δρόμους του Αγίου Νικολάου, μετά τα ειδοποιητήρια του δήμου, ενώ αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία συλλογής τους και τις επόμενες ημέρες .

swell adv 2021

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας, επισημαίνει ότι με την σταδιακή απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, οι γειτονιές θα αναπνεύσουν, θα ελευθερωθούν χώροι στάθμευσης, πεζοδρόμια και κυρίως θα πάψουν να υφίστανται εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button