ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Στον δήμαρχο οι εκπρόσωποι της τηλεοπτικής σειράς «Κάρτ Ποστάλ»

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων στον Άγιο Νικόλαο, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα από την ΕΡΤ βρίσκονται οι συντελεστές του “Κάρτ Ποστάλ”, της νέας σειράς μυθοπλασίας που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση για την επόμενη σαιζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της νέας σειράς – που βασίζονται στα βιβλία της πολιτογραφημένης πλέον Ελληνίδας Βικτόριας Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» – θα φιλοξενηθούν όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κυρίως στον Άγιο Νικόλαο, ενώ θ΄ ακολουθήσουν γυρίσματα και στο Λονδίνο.

neratzoulis neo

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χάρης Αλεξάκης, με τις κ.κ Ελισά́βετ Χατζηνικολάου εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής NeedaFixer και την Ζωή Σγουρού (Διεύθυνση Παραγωγής), συζητήθηκε η σπουδαιότητα του εγχειρήματος για την περιοχή μας, το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής καθώς και η συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς, που φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του “Νησιού”.

Όπως έγινε γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, έχει ήδη εγκρίνει την παραχώρηση χώρων του Ειρηνοδικείου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της παραγωγής.

bakaliko lagos

Επίσης ο Δήμος, προτίθεται να συνδράμει υποστηρικτικά το όλο εγχείρημα, αναγνωρίζοντας ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της ευρύτερης περιοχής.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button