Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Στον δήμαρχο οι εκπρόσωποι της τηλεοπτικής σειράς «Κάρτ Ποστάλ»

Αγιος Νικόλαος | Στον δήμαρχο οι εκπρόσωποι της τηλεοπτικής σειράς «Κάρτ Ποστάλ»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων στον Άγιο Νικόλαο, μιας από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα από την ΕΡΤ βρίσκονται οι συντελεστές του “Κάρτ Ποστάλ”, της νέας σειράς μυθοπλασίας που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση για την επόμενη σαιζόν.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων των 12 αυτοτελών ιστοριών της νέας σειράς – που βασίζονται στα βιβλία της πολιτογραφημένης πλέον Ελληνίδας Βικτόριας Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» – θα φιλοξενηθούν όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κυρίως στον Άγιο Νικόλαο, ενώ θ΄ ακολουθήσουν γυρίσματα και στο Λονδίνο.

mechanical adv 2021

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χάρης Αλεξάκης, με τις κ.κ Ελισά́βετ Χατζηνικολάου εκπρόσωπο της εταιρείας παραγωγής NeedaFixer και την Ζωή Σγουρού (Διεύθυνση Παραγωγής), συζητήθηκε η σπουδαιότητα του εγχειρήματος για την περιοχή μας, το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής καθώς και η συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς, που φιλοδοξεί να επαναλάβει την επιτυχία του “Νησιού”.

apostolakis adv 2

Όπως έγινε γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, έχει ήδη εγκρίνει την παραχώρηση χώρων του Ειρηνοδικείου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της παραγωγής.

Επίσης ο Δήμος, προτίθεται να συνδράμει υποστηρικτικά το όλο εγχείρημα, αναγνωρίζοντας ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της ευρύτερης περιοχής.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble