ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της υπεξαίρεσης στην ΜαρίναΟ κατηγορούμενος κατέθεσε αίτηση αναίρεσης για την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης

Στον Άρειο Πάγο προσέφυγε ο κατηγορούμενος πρώην διευθυντής και διαχειριστής της Μαρίνας Αγίου Νικολάου για το έλλειμμα της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης,  προσβάλλοντας την απόφαση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, το οποίο τον περασμένο Ιανουάριο τον είχε κρίνει ένοχο για την υπεξαίρεση ποσού περίπου 250.000 ευρώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον 55χρονο σήμερα κατηγορούμενο ήταν κάθειρξη πέντε ετών (πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια), ενώ είχε απαλλαγεί από την κατηγορία της απιστίας. Η δίκη στον Άρειο Πάγο έχει καθοριστεί για την 1η  Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με το anatolh.com, η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου που υποστηρίζει τη σχετική κατηγορία εις βάρος του πρώην διευθυντή της επιχείρησης, έχει κληθεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παραστεί δια συνηγόρου της στο ακροατήριο του Ποινικού Τμήματος, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, όπου θα συζητηθεί η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του  Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, την οποία και κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

swell adv 2021

Η υπόθεση, που συμπληρώνει περίπου μια δεκαπενταετία, εξακολουθεί να απασχολεί την τοπική κοινή γνώμη και την επικαιρότητα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button