Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Στο ξενοδοχείο καραντίνας 2 Αυστριακοί

Αγιος Νικόλαος: Στο ξενοδοχείο καραντίνας 2 Αυστριακοί

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Δύο Αυστριακοί  23χρονοι άνδρες  εκ των οποίων ο ένας θετικός – ασυμπτωματικός – στον κορονοιό μεταφέρθηκαν χθες αργά το βράδυ από τη Σητεία στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο. Ο δεύτερος  υποβλήθηκε χθες σε τεστ και αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι  23χρονοι έφθασαν το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να μεταβούν για διακοπές στην περιοχή του Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας.  Στο αεροδρόμιο τους έγινε τεστ – στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου όπως ανέφεραν οι ίδιοι. Το τεστ ήταν θετικό για τον έναν. Τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών, ειδοποιήθηκε η μονάδα που επρόκειτο να διαμείνουν.

mechanical adv 2021

Ακολούθως χθες μεταφέρθηκαν από το Παλαίκαστρο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων – στο Νοσοκομείο της Σητείας, στην μονάδα covid  και με το ασθενοφόρο και πάλι του  ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν χθες στις 11.30 περίπου το βράδυ στο ξενοδοχείο καραντίνας του Νομού στον Άγιο Νικόλαο όπου αναμένεται να παραμείνουν 14 ημέρες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble