ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Στο ξενοδοχείο καραντίνας 2 ΑυστριακοίΔύο Αυστριακοί  23χρονοι άνδρες  εκ των οποίων ο ένας θετικός – ασυμπτωματικός – στον κορονοιό μεταφέρθηκαν χθες αργά το βράδυ από τη Σητεία στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο. Ο δεύτερος  υποβλήθηκε χθες σε τεστ και αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι  23χρονοι έφθασαν το Σάββατο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να μεταβούν για διακοπές στην περιοχή του Παλαικάστρου του Δήμου Σητείας.  Στο αεροδρόμιο τους έγινε τεστ – στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου όπως ανέφεραν οι ίδιοι. Το τεστ ήταν θετικό για τον έναν. Τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών, ειδοποιήθηκε η μονάδα που επρόκειτο να διαμείνουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ακολούθως χθες μεταφέρθηκαν από το Παλαίκαστρο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων – στο Νοσοκομείο της Σητείας, στην μονάδα covid  και με το ασθενοφόρο και πάλι του  ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν χθες στις 11.30 περίπου το βράδυ στο ξενοδοχείο καραντίνας του Νομού στον Άγιο Νικόλαο όπου αναμένεται να παραμείνουν 14 ημέρες.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button