ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Σοβαρό τροχαίο με δικυκλιστήΟι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε πάνω στον ΒΟΑΚ μεταξύ κόμβων Κριτσάς-Ξηροκάμπου, στο ύψος του παράδρομου περίπου απέναντι από τον ιερό ναό της Αγίας Καλλιόπης.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε κατεύθυνση προς τον κόμβο Κριτσάς, το σκούτερ ακολουθούσε και ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει αριστερά στον παράδρομο. Το σκούτερ δεν πρόλαβε να το αντιληφθεί, διότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει η δυνατότητα στροφής ή αναστροφής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

komvos2 1 komvos3 1

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button