ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Σε τροχιά υλοποίησης το έργο των ασφαλτοστρώσεων

Κανονικά εξελίσσεται το έργο των τσιμεντοστρώσεων, ασφαλτοστρώσεων, πλακοστρώσεων στο Δήμο Αγίου Νικολάου, μήκους περίπου 220 χιλιομέτρων – που βάση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί – αναμένεται ν΄ολκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η παραπάνω εργολαβία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στις Λίμνες και στην Κριτσά, ενώ τις τελευταίες μέρες επεκτάθηκε και στην Περιφέρεια του Βραχασίου, με χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται, ώστε από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις στην συγκεκριμένη περιοχή και να επεκταθούν και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

caffeine adv 2021

Πρόκειται ανέφερε χαρακτηριστικά για ένα μεγάλο έργο, που καθυστέρησε λόγω των καιρικών συνθηκών, όμως στην παρούσα φάση, έχει περάσει σε τροχιά υλοποίησης και εξελίσσεται κανονικά.

Αναφορικά με την Δημοτική Ενότητα Βραχασίου, προβλέπονται : Ασφαλτόστρωση οδού προς Βοθυλιά,Ασφαλτόστρωση στην πάροδο προς δρόμο Μαρματάκηδων και στην οδό περιοχής Μαρματάκηδων, Ασφαλτόστρωση οδού μεταξύ Επάνω Σίσι και διακλάδωση προς ξενοδοχείο “Καλημέρα Κρήτη”, ασφαλτόστρωση οδού εντός οικισμού Αγία Βαρβάρα Σισίου, προς οικισμό Καρτσιανό, στην περιοχή Γυαλιά παραλίας Σισίου, τσιμεντόστρωση παλαιάς οδού προς Νεκροταφείο στην Μίλατο, Ασφαλτόστρωση στην περιοχή “Σκουροκέφαλο” στη Μίλατο, στην παραλία Μιλάτου προς την πλευρά του λιμανιού και τέλος ασφαλτόστρσωη στην παραλία Μιλάτου ανατολικά του οικισμού.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button