ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Σε podcast της Ενωσης Γονέων η Διεθνής Ενωση αστυνομικών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κύριου Φραγκάκη Κωνσταντίνου, της προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου κυρίας Σπυροπούλου Κατερίνας και του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου κυρίας Μπολανάκη Γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινών δράσεων κ συνεργασίας των δύο φορέων μέσα στα πλαίσια των σκοπών τους αλλά και γενικότερα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την τοπική κοινωνία.

“ΧΡΥΣΟΣ

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η συμμετοχή μελών της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου στο ενημερωτικό – επιμορφωτικό podcast που ετοιμάζει η Ένωση γονέων κ μαθητών Δήμου Αγίου Νικολαου. Η δράση αυτή έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα τόσο προς τα παιδιά όσο και προς τους γονείς, προκειμένου οι τελευταίοι να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά τους από κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο στο διαδίκτυο όσο κ στη καθημερινότητα τους.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΤΔ Λασιθίου κύριος φραγκάκης Κωνσταντίνος είχε τη χαρά να προσφέρει το φετινό ημερολόγιο της Διεθνης Ένωσης Αστυνομικών στη κυρία Σπυροπούλου Κατερίνα, ανταλλάσσοντας και ευχές για το νέο έτος.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button