ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε το σπίτι που γυρίστηκε η ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι»

Μία έκταση 1.000 στρεμμάτων φέρεται να αγόρασε στην Κρήτη ένας Ρώσος κροίσος, ο οποίος θα χτίσει ξενοδοχεία. Ανάμεσα στα στρέμματα που αγόρασε φέρεται να είναι και η βίλα στην οποία είχε γυριστεί η ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ο Ρώσος εκατομμυριούχος, του οποίου το όνομα δεν ανέφεραν, θέλει να κάνει επένδυση με πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο και την Ελούντα. Ανάμεσα στις εκτάσεις είναι και το σπίτι από την γνωστή ελληνική ταινία, το οποίο βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα, σε βράχια και το τοπίο του είναι πραγματικά μαγικό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προτίθεται να χτίσει 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία χλιδάτα ξενοδοχεία με εμπορικά μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, θεματικά πάρκα και κέντρα ευεξίας, ενώ θα δημιουργηθεί και μαρίνα 65 θέσεων. Επένδυση η οποία θα φτάσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, Βασίλι Γκαβρίλοφ, επιβεβαίωσε την είδηση στο δελτίο του Star Chanell, λέγοντας πως «το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση».

swell adv 2021

Τόνισε μάλιστα πως ο επιχειρηματίας στον οποίο αναφερόταν, έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες και για τα υπόλοιπα σχέδιά του.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button