ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ψήφισμα για το μουσικό σχολείο Λασιθίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου κατά την τακτική συνεδρίαση του στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 για την απόφαση αναστολής λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου στο Καβούσι αποφάσισε ομόφωνα και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα.

Ψ  Η  Φ  Ι  Ζ  Ε  Ι   :

neratzoulis neo

1. Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου αποτελεί για πολλά χρόνια δίκαιο αίτημα του Νομού μας που έχει στερηθεί βασικές δομές Παιδείας και Πολιτισμού ενώ διαθέτει μοναδική μουσική ιστορία και παράδοση. Ο μοναδικός Νομός της Κρήτης που δεν έχει Μουσικό Σχολείο.

2. Δηλώνει την αντίθεσή του για την απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντη Κρήτης και του Υπουργείου Παιδείας με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου στο Λασίθι.

3. Ζητάει την άμεση και ομαλή λειτουργία του Μουσικού Γυμνασίου στο Καβούσι από το σχολικό έτος 2019 – 2020 με παράταση του χρόνου εγγραφών και μετεγγραφών των μαθητών και την εξασφάλιση των απαραίτητων δομών και του αναγκαίου προσωπικού.

4. Θα σταθούμε αλληλέγγυοι και θα αγωνιστούμε με τα άλλα Δημοτικά Συμβούλια τους εκπροσώπους και τους φορείς του Νομού μας για το Αναπτυξιακό έλλειμμα που υπάρχει στο Λασίθι σε όλους τους τομείς.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button