ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Απίθανο πρόστιμο 300€ σε γυναίκα χωρίς μάσκαΑπίθανο πρόστιμο σε γυναίκα: Πρόκειται για ένα απίστευτο, αλλά πραγματικό γεγονός. Μια γυναίκα που μένει στην Κρήτη δέχθηκε πρόστιμο, το οποίο ανέρχονταν σε 300 ευρώ. Η ίδια μένει στο χωριό Πρίνα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Απίθανο πρόστιμο σε γυναίκα: Τι να αναφέρεται στο ρεπορτάζ

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ακροάτρια του Ηχώ 99,8, μια κυρία που ζει στο χωριό κατέβηκε στο υπόγειό της για οικιακές εργασίες. Επειδή το σπίτι δεν έχει εσωτερική σκάλα η γυναίκα αναγκάζεται να βγει στον δρόμο και να μπει από άλλη είσοδο στο υπόγειο.

Αφού λοιπόν έκανε τη δουλειά της στο υπόγειο κατά την επιστροφή στο σπίτι της τη σταμάτησαν Αστυνομικοί (που περιπολούσαν ή έκαναν έλεγχο σε παρακείμενη υπό ανέγερση οικοδομή) και της έκαναν παρατήρηση για τη μη χρήση μάσκας. Όσο και εάν προσπάθησε να τους εξηγήσει την ιδιαιτερότητα της κατασκευής του σπιτιού κάτι που ισχύει και σε άλλα σπίτια του χωριού με υπόγεια, αποθήκες κλπ δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν θεώρησε χρήσιμο να βάλει μάσκα αφού ήταν στο σπίτι της. Έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

swell adv 2021

Οι αστυνομικοί, πρόσθεσε η ακροάτρια, όπως αναφέρει το cretapost. gr σχεδόν δεν της απαντούσαν, την απαξίωσαν και τελικά της επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Έχουν γίνει κλοπές στο χωριό και δεν έχει ενδιαφερθεί άνθρωπος. ##Τώρα για εισπρακτικούς λόγους πιάσανε όλα τα χωριά. Δεν διαφωνούμε με την τήρηση των μέτρων…

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Είμαστε ένα μικρό χωριό με 20 περίπου κατοίκους οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες οπότε λαμβάνουμε τα μέτρα. Για το θέμα ενδιαφέρθηκαν ο Βουλευτής κ. Μ. Θραψανιώτης και ο κ. Καλογεράκης αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου. Δεν ξέρουμε τι απέγινε. Αλλά σίγουρα ήταν άδικο αυτό που έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση με την επιβολή για πρόστιμο, είπε η ακροάτρια.


Σχετικά άρθρα

Back to top button