ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Προιόντα υγιεινής σε ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου από την ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, στην πρόσκληση της Ένωσης :”Μαζί για το παιδί”, υλοποιώντας στο χώρο όπου στεγάζονται οι κοινωνικές του υπηρεσίες, δράση που υποστηρίζεται από την εταιρεία “Always” στο πλαίσιο της εκστρατείας “MinEisaiApousa”.

Στόχος – όπως έγινε γνωστό – είναι να εξασφαλιστούν οι προυποθέσεις εκείνες που θα παρέχουν την δυνατότητα σε ωφελούμενες οικογένεις με κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών , να προμηθευτούν τα απαραίτητα προιόντα υγιεινής, που έχουν ανάγκη τόσο στην καθημερινότητα τους, όσο και κατά την φοίτηση τους στα σχολεία .

caffeine adv2020b

Στην παραπάνω δράση συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κων/νος Παπαντωνάκης, ο κοινωνικός λειτουργός από την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” κ. Γιάννης Ματαλιωτάκης, η εθελόντρια κ. Μάρθα Κορνάρου καθώς και οι εργαζόμενοι στις δομές.

Ο κ. Ζερβός εξαίροντας το έργο των εκπροσώπων αλλά και των εθελοντών της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, τόνισε ότι η αξία του εθελοντισμού έγκειται στο γεγονός,ότι με αυτόν,  διαμορφώνεται μια κοινωνία, πεμπτουσία της οποίας,  είναι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών σε δράσεις που αναλαμβάνονται, αλλά και στα κοινά μας πράγματα συνολικά. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με την βοήθεια των αντιδημαρχών που έχουν οριστεί, αλλά των επιτετραμένων ειδικών του συμβούλων, δήλωσε, προχωρεί στην δημιουργία Μητρώου Εθελοντών, καθώς και στην σύσταση σχετικών με το αντικείμενο ομάδων, με στόχο την παροχή – δια μέσου των μελών τους – υπηρεσιών σε  τομείς, όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η προτασία του περιβάλλοντος, ο πολιτισμός, η παιδεία, ο αθλητισμός κ.α.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button