ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά το τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού

“Είναι σαφές, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, θ΄αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί και μάλιστα, με το παραπάνω ! Η ίδρυση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην πόλη μας, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, είναι γεγονός. Αναμένουμε από τους πολιτικούς παράγοντες του νομού και συγκριμένα από τους κ.κ. Πλακιωτάκη (Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής) και Μανόλη Θραψανιώτη (βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ), να στηρίξουν έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια , ώστε  το Λασίθι και ο Άγιος Νικόλαος που μπήκαν στον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης να μην παραμείνουν εκεί απλά ως κουκκίδα …” .

Στην δήλωση αυτή, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα με τους αντιδημάρχους κ.κ. Θ. Χαριτάκη, Χ. Αλεξάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Λ.Ραφαιλάκη και τον πρόεδρο του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Κώστα Παναγιωτάκη.

brands heaven2021

Όπως έγινε γνωστό, με αφορμή την πρώτη ουσιαστικά συνάντηση παραγόντων του Δήμου, ξεκινά η διαδικασία για την δημιουργία ομάδας στήριξης του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, η οποία αναμένεται να διευρυνθεί με την συμμετοχή προσωπικοτήτων που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων .

Θα αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες που χρειάζονται – δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου – ώστε ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί και σχετίζεται με την λειτουργία του τμήματος, να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν για το καλό της ευρύτερης περιοχής.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button