ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Πράσινο φως για την κατασκευή γλίστρας στην περιοχή του Καθολικού

Ένα χρόνιο αίτημα του Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Νικολάου – η κατασκευή γλίστρας με εγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές στον Όρμο Καθολικού – υλοποιείται μετά από πολύμηνες προσπάθειες της διοίκησης του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου, και την αγαστή συνεργασία του Δήμου.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Συλλόγου στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε γνωστό ότι το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος έκανε γνωστό : «απαιτήθηκε 1,5 χρόνος, επανηλλειμένες οχλήσεις στις υπηρεσίες του Δημοσίου προκειμένου να δωθεί η απαιτούμενη έγκριση για την κατασκευή του μικρού αλλά σημαντικού έργου υποδομής για τους ερασιτέχνες αλιείες «.

Οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου σωματείου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αντιλήφθηκαν «το τέρας της γραφειοκρατίας» διαχειριζόμενοι σειρά ζητημάτων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.Το έργο όπως έγινε γνωστό θα χρηματοδοτηθεί από τον σύλλογο , ενώ ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία , να  συνδράμει με κάθε τρόπο προκειμένου να βοηθήσει τους ερασιτέχνες αλιείς ώστε να δοθεί προς χρήση η συγκεκριμένη υποδομή, το ταχύτερο δυνατόν.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close