ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες για τον δήμοΚατά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα “Αντ. Στρατάκης” της Π.Ε Λασιθίου, πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Καμινογιαννάκης και γραμματέας ο κ. Νικόλαος Πάγκαλος.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη : κ. Φανουράκη Ευαγγελία και κ. Αντώνης Μαυρής (από τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη), κ. Νικόλαος Κοκκίνης (από τον συνδυασμό ΑλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (από τον συνδυασμό Νέα Πορεία).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναπληρωματικά μέλη : κ. Λουκάκης Γεώργιος, κ. Μαυρικάκης Ευάγγελος (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Βάρδα Μαρία (αλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Πάγκαλος Νικόλαος (Νέα Πορεία).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής : τακτικά μέλη: κ.Γιάννης Μαρίνος, κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Χαλκιαδάκης Νικόλαος (αλλάΖουμε τον δήμο), κ.Γάλλου Μαρία (Νέα Πορεία).

swell adv 2021

Αναπληρωματικά μέλη : κ.Φανουράκη Ευαγγελία, κ.Λεμπίδης Εμμανουήλ (Δικαίωμα  στην πόλη), κ. Ατσαλάκης Στερεός (ΑλλάΖουμε τον δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (Νέα Πορεία).

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button