ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Πασχάλιο μήνυμα Μανόλη Κλώντζα

Λασιθιώτες, Λασιθιώτισσες, τα εφετινά Άγια Πάθη, η Ανάσταση και το Πάσχα βρίσκουν τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο σε πρωτόγνωρες συνθήκες και δυσκολίες.

Ο Γολγοθάς του Κυρίου και η θυσία Του ώστε να μας χαρίσει την Αναστάσιμη Λύτρωση, αποτελεί το λαμπρότερο παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και Αγάπης.

caffeine adv2020b

Η Ανάσταση και η νίκη της Ζωής επί του θανάτου, δίνουν ελπίδα σε όλους μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα και που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται. Μια ελπίδα, που έχουμε ανάγκη να βιώσουμε όσο ποτέ άλλοτε.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη να πιστέψουμε στο θαύμα της Ανάστασης προσδοκώντας στην υπέρβαση των δυσκολιών.

neratzoulis neo

Αυτό είναι και το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Ας σταθούμε όρθιοι, δυνατοί, ενωμένοι και αλληλέγγυοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Να βιώσουμε πνευματικά το Πάθος και την Ανάσταση του Θεανθρώπου στην καρδιά μας.

Τα μπαλκόνια μας ας πλημμυρίσουν από το φως των Αναστάσιμων λαμπάδων και τη Νίκη της Ζωής. Ο θάνατος δεν έχει τον τελευταίο λόγο!

Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αγάπη και αλληλεγγύη για τον διπλανό μας που το έχει ανάγκη, με ομόνοια, συνεννόηση και αποφασιστικότητα μπορούμε να βρούμε το δρόμο της Αναγέννησης, το δρόμο της Ανάστασης. Οφείλουμε όλοι να πορευόμαστε ενωμένοι και μονιασμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, συνδιαμορφώνοντας το αύριο που μας αξίζει με περισσότερη δημιουργικότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια. Μόνο όλοι μαζί θα υπερβούμε τη δυσκολίες των καιρών.

Από την πλευρά μου, αυτό για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω, είναι ότι θα συνεχίζω να αγωνίζομαι και να είμαι αλληλέγγυος στον καθένα.

Η ανιδιοτελής και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον συνάνθρωπο, μας δίνει δύναμη, αποτελώντας παράλληλα διαχρονικό και επίκαιρο παράδειγμα προς όλους όσοι θέλουμε να ενεργούμε υπεύθυνα και συλλογικά.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Μανόλης Κλώντζας

Γιατρός Ορθοπεδικός

Πολιτευτής Λασιθίου

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button