Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης των βρεφονηπιακών σταθμών

Αγιος Νικόλαος: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης των βρεφονηπιακών σταθμών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα τηλε-εκπαίδευσης για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγίου Νικολάου. Με σύμμαχο την τεχνολογία και στόχο την παροχή της απαραίτητης προσχολικής αγωγής μέσα από καινοτόμα παιδαγωγικά προγράμματα, τα παιδιά του δήμου, είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να συμμετέχουν σε ευρηματικές κατασκευές και παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, στην “σκιά” των επιβεβλημένων μέτρων για τον έλεγχο και την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοιού.

Όπως έκανε γνωστό η υπεύθυνη του τμήματος παιδικής φροντίδας κ. Ρία Ρουμπελάκη :”Με την έναρξη της νέας καραντίνας και την αναστολή λειτουργίας των Βρεφ/κών Σταθμών, ξεκινήσαμε από τη Δευτέρα 23/11/2020,ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών εξ αποστάσεως, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή την επαφή μας με τα παιδιά.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για ένα  newsletter, το οποίο λαμβάνουν όλοι οι γονείς μια φορά την εβδομάδα, μέσω του προσωπικού τους email, με δραστηριότητες που στόχο έχουν την διασκέδαση των παιδιών, παράλληλα με την εξάσκηση δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν στο σχολείο. Το υλικό, επιμελούνται παιδαγωγοί όλων των παιδικών σταθμών, οι οποίοι εργάζονται ανά ομάδες στα κτίρια των Σταθμών και μετατρέπεται σε βιντεάκια, τα οποία αφού γίνει η κατάλληλη επεξεργασία τους, μεταφέρονται ως σύνδεσμοι στο newsletter, έτσι ώστε ανοίγοντας το οι γονείς, με ένα “κλικ” επάνω σε κάθε εικόνα ν΄ ανοίγει αυτόματα και ο σύνδεσσμος της δραστηριότητας. Στα newsletters, φροντίσαμε να μπαίνουν εικόνες χαρούμενες με χρώματα ζωηρά. Αναφορικά με το υλικό που επιμελήθηκαν οι παιδαγωγοί, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, τόσο στην παιδαγωγική του αξία, όσο και στην διασκέδαση που προσφέρουν οι δραστηριότητες, καθώς και στον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση τους, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη έκθεση των παιδιών στην οθόνη του υπολογιστή. Φροντίσαμε με κάθε newsletter να είμαστε όσο το δυνατόν επίκαιροι “αγγίζοντας” ενότητες όπως το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα – ως εποχές του χρόνου – την γιορτή του Αγίου Νικολάου και κατ΄ επέκταση την γιορτή της πόλης μας και τέλος τις χαρούμενες γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, που με τις αμέτρητες επιμέρους θεματικές τους ενότητες καθηλώνουν κυριολεκτικά μικρούς και μεγάλους με πλήθος δραστηριοτήτων !!! “.

apostolakis adv 2

Η προσπάθεια αυτή–  όπως έγινε γνωστό,θα συνεχιστεί μέχρις ότου διαρκέσουν τα μέτρα, ενώ οι εργαζόμενοι των Βρεφ/κών Σταθμών, ευχήθηκαν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά, καλές γιορτές με την ευχή, σύντομα οι Σταθμοί να πλημμυρίσουν ξανά από τις χαρούμενες φωνούλες τους.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ Θωμάς Χαριτάκης, συνεχάρη  τους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, οι οποίοι – όπως ανέφερε – ανταποκρίθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, καθ΄ όλη την διάρκεια της αναστολής της εκπαιδευτικής λειτουργίας εξαιτίας της πανδημίας. Ο ίδιος ευχόμενος για τις γιορτές, ανέφερε ότι και μετά την εορταστική περίοδο, εφ΄όσον χρειαστεί, πολυεπίπεδα και εμπνευσμένα, θα αντιμετωπίσουμε την συγκυρία αυτή.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble