ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ολοκληρώθηκε η απαλλοτρίωση κτισμάτων πίσω από την Αγία Τριάδα

«Ολοκληρώθηκε η απαλλοτρίωση των κτισμάτων που υπάρχουν πίσω από την Αγία Τριάδα, ενώ μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, αναμένεται να προχωρήσει η κατεδάφιση των εναπομεινάντων παραπηγμάτων και να ολοκληρωθεί η συνολική ανάπλαση του χώρου.

Με την εξέλιξη αυτή, ολοκληρώνεται μια σοβαρή παρέμβαση στο κέντρο της πόλης, προχωρώντας ο σχεδιασμός του ιστορικού κέντρου».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος αναφερόμενος στο εξαιρετικό – όπως το χαρακτήρισε – πέτρινο υλικό που συγκεντρώθηκε από τις προηγούμενες κατεδαφίσεις γύρω από την Αγία Τριάδα, δήλωσε ότι αυτό είναι αποθηκευμένο και απόλυτα διασφαλισμένο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην συνέχεια, είτε στην συγκεκριμένη θέση, είτε όπου αλλού κριθεί ότι μπορεί να αξιοποιηθεί .

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button