ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ο ΣΒΑΚ ήρθε μετά τα κολωνάκια και τα «κτενιστά» πεζοδρόμια!Ο Δήμος Αγίου Νικολάου έχει ξεκινήσει την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), μέσω του οποίου επιδιώκεται, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση των ήπιων μορφών μετακίνησης (περπάτημα-ποδήλατο-λεωφορείο-κοινόχρηστα μέσα μεταφοράς).

Βασικό συστατικό αυτού του σχεδίου είναι η συμμετοχή των πολιτών, των φορέων και των επισκεπτών, τόσο στην αναγνώριση των ζητημάτων, όσο και στη λήψη αποφάσεων για την οργάνωση του χώρου και των μετακινήσεων στην πόλη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε αυτό το πλαίσιο, σε προσκαλούμε να καταθέσεις την άποψή σου, συμπληρώνοντας το εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο, το οποίο μπορείς να βρεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bit.ly/agnsvak (ή στο www.svakagiosnikolaos.gr στο πεδίο “Ερωτηματολόγιο”).

Ακόμα, κάνε τη δική σου ΠΡΟΤΑΣΗ! Μπες στο www.svakagiosnikolaos.gr και γράψε τη δική σου πρόταση-Ιδέα για το πως φαντάζεσαι τις μετακινήσεις σου στον Άγιο Νικόλαο. Σκέψου και πρότεινε λύσεις για τη γειτονιά σου, το κέντρο της πόλης, την περιοχή που κινείσαι καθημερινά και γνωρίζεις τα προβλήματά της!

swell adv 2021

Το ΣΒΑΚ ήρθε στον Άγιο Νικόλαο για να προωθήσει το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, το ΠΟΔΗΛΑΤΟ, τις συλλογικές μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ήρθε για να αλλάξει προτεραιότητες και να απαντήσει στον κυκλοφοριακό κορεσμό και την κυριαρχία του αυτοκινήτου με εναλλακτικές μετακινήσεις για μία ανθρώπινη πόλη! Γράψε την ιδέα σου ή ψήφισε τις ιδέες άλλων πολιτών!

 

Διεύθυνση Μελετών και Προγραμματισμού Δήμου Αγίου Νικολάου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button