ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ο νέος πρόεδρος της ΛΕ.Μ.Α.Ν στον αντιπεριφερειάρχη ΛασιθίουΟ νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Δ.Σ της ΛΕ.Μ.Α.Ν Μανώλης Σκύβαλος επισκέφτηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Κο Γιάννη Γουλιδάκη και του εξέθεσε λεπτομερώς τα οργανωτικά σχέδια της λέσχης ,τις προοπτικές του τόπου, τα projects που είναι στα σκαριά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υλοποίησή τους.

Ο Κος Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή όλα όσα είχε να του πει ο πρόεδρός και δεσμεύτηκε να προωθήσει και να υποστηρίξει προς κάθε κατεύθυνση και λύση όλα τα ζητήματα που απασχολούν, κυρίως όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της νόμιμης και ασφαλούς πίστας motocross στην περιοχή μας, η οποία θα μας επιτρέψει να ανεβεί το επίπεδο της αγωνιστικής μοτοσικλέτας σε ολόκληρη την Κρήτη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Β’ βάθμιας αυτοδιοίκησης στη διοργάνωση εκδηλώσεων ,ειδικά στο πεδίο της ασφάλειας και της ορθής καθημερινής χρήσης της μοτοσικλέτας.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button