Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Ο δήμος μπαίνει στον ψηφιακό χάρτη

Αγιος Νικόλαος: Ο δήμος μπαίνει στον ψηφιακό χάρτη

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ψηφιακά εργαλεία (τηλεργασία, νέες ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες κ.α) που αναπτύχθηκαν και προσφέρθηκαν στους πολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου λόγω της πανδημίας, αναβαθμίζονται και επεκτείνονται με την συνδρομή του Πανεπιστημίου Κρήτης, συμβάλοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία δομών και υπηρεσιών, απλοποιώντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τις γραφειοκρατικές ενέργειες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση βασικών γεγονότων της ζωής μας.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις (29/5) στον Δήμο Αγίου Νικολάου, με προσκεκλημένο τον κ. Γ. Βιτσάκη, υπεύθυνο του τμήματος ΚΥΤΠΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης, συζητήθηκαν οι ψηφιακές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την άμεση και ταχεία διευκόλυνση του πολίτη στην καθημερινότητα του.

mechanical adv 2021

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, λίγο μετά το πέρας της σύσκεψης, τόνισε : ” η τρέχουσα συγκυρία, ανέδειξε την ανάγκη της βελτίωσης – επέκτασης των διαθέσιμων τεχνολογικών υπηρεσιών του δήμου, αλλά και της αποτύπωσης όλων των ενεργειών που μέχρι σήμερα έχουν γίνει, προκειμένου να υπάρξει ασφαλής εικόνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες που απευθύνονται ηλεκτρονικά.

apostolakis adv 2

Σε διάστημα ενός μόλις μήνα, προσδοκούμε να υπάρξει θεαματική αλλαγή στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους δημότες, καταδεικνύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο, το πως θα πρέπει να κινηθούμε εφεξής, σε κάθε δυνατή αλληλεπίδραση πολιτών και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εξ άλλου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού, Υπεύθυνος για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Χάρης Αλεξάκης με αφορμή την διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, δήλωσε ότι τον επόμενο καιρό, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μπαίνει στον ψηφιακό χάρτη και εξαίροντας την συνεργασία με τον κ. Βιτσάκη διαβεβαίωσε ότι οι συνθήκες πλέον ευνοούν, προκειμένου να εμπεδωθούν οι σημαντικές αλλαγές που συντελούνται στην εργασία και στην σχέση με τους δημότες.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-