ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ο δήμαρχος για την ανέγερση του Κέντρου Αποκατάστασης Νεαπόλεως

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Aντώνης Ζερβός σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στο θέμα της έκδοσης άδειας για την ανέγερση του Κέντρου Αποκατάστασης Νεαπόλεως.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Επειδή τον τελευταίο καιρό αναφέρεται συνεχώς χωρίς να απεικονίζει την αλήθεια , ότι τα προβλήματα για την έκδοση της άδειας ανέγερσης του Κέντρου Αποκατάστασης Νεαπόλεως αποτελούν «…γραφειοκρατικό «κόλλημα» που έχει παρουσιαστεί στην πολεοδομία…» θα πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν είναι δυνατόν έτσι αψήφιστα να αμφισβητείται η διάθεση βοήθειας και επιτάχυνσης των διαδικασιών από πλευράς Πολεοδομίας.

Τα ζητήματα που υπάρχουν, έχουν να κάνουν με την τακτοποίηση της ιδιοκτησίας του συλλόγου «Φίλων Παιδιού Κρήτης» τα οποία προέκυψαν με την κατάθεση της άδειας , που σημαίνει ότι η ιδιοκτησία είχε νομικά προβλήματα που δεν είναι αρμοδιότητα της Πολεοδομίας.

swell adv 2021

Παρόλα ταύτα γίνεται προσπάθεια σε συνεννόηση με το Μελετητικό Γραφείο που εκπονεί την μελέτη και την Περιφέρεια Κρήτης να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και να εκδοθεί η πολυπόθητη άδεια.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η τακτοποίηση του οικοπέδου με διορθωτική πράξη της αρχικής πράξης εφαρμογής δεν είναι αρμοδιότητα της Πολεοδομίας αλλά του ιδιοκτήτη του ακινήτου που πιθανότατα δεν γνώριζε το πρόβλημα εξαρχής ούτως ώστε να έχει λυθεί τόσο καιρό και με το ξεκίνημα της σύστασης του φακέλου για την έκδοση οικοδομικής άδειας να έχει αντιμετωπιστεί, και η έκδοση της άδειας να έχει προχωρήσει απρόσκοπτα .

Η ανακοίνωση αυτή δεν αποσκοπεί στο να επιρρίψει ευθύνες αλλά να αποκαταστήσει τα πραγματικά γεγονότα».


Σχετικά άρθρα

Back to top button