ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ο ΑΟΑΝ προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο

Δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων προσέφεραν οι εκπρόσωποι της ομάδας του ΑΟΑΝ και οι παλαίμαχοι του ίδιου σωματείου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Νικολάου, με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Θωμάς Χαριτάκης σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί το αθλητικό σωματείο και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΑΟΑΝ Γρηγόρη Κοκολάκη καθώς και τους παλαίμαχους: Λουκά Παπαδογιαννάκη και Δημήτρη Ράπτη που επισκέφθηκαν τον χώρο της δομής προκειμένου να παραδώσουν τις δωροεπιταγές.

caffeine adv2020b

«Οι πρωτοβουλίες αυτές – όπως τόνισε – είναι πολύ σημαντικές, ειδικά αυτήν την εποχή που λόγω της πανδημίας και της οικονομικής ύφεσης, υπάρχουν πολίτες που αγωνίζονται για τα στοιχειώδη».

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button