ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Επισκέπτης του νοσοκομείου θετικός στον κορωνοϊό;Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όταν διαπιστώθηκε οτι ένας επισκέπτης του νοσοκομείου είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το newshub.gr o συγκεκριμένος άνδρας, είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοιο και περίμενε τα αποτελέσματα. Επισκέφθηκε ωστόσο το νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι πληροφορίες λένε, πως ενώ ήταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ΕΟΔΥ, που του ανακοίνωνε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό! Όπως γίνεται αντιληπτό, το νοσοκομείο τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού. Ο συγκεκριμένος άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο, προκειμένου να κινηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία είναι πως ο εν λόγω άνδρας, είχε περάσει από διάφορα τμήματα του νοσοκομείου πριν δεχτεί το τηλεφώνημα από τον ΕΟΔΥ!

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button