ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Ν. Μουδατσάκης: Κατέθεσα διαμαρτυρία και παραίτηση – Θα κλείσει η ΜΕΘ κορωνοϊού!

Σαν βόμβα έχει «πέσει» η είδηση παραίτησης του συντονιστή Covid-19 στα Νοσοκομεία Λασιθίου κου Νίκου Μουδατσάκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία ενίσχυσης της μονάδας και γενικότερα η απαξίωση όλης της προσπάθειας δημιουργίας της ΜΕΘ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κο Νίκο Μουδατσάκη, δεν έκρυψε την αγωνία του αλλά και την απορία του που γεννά εκτός από ηθικά και πολλά πολιτικά ερωτήματα. Και όλα αυτά σε μια χρονική συγκυρία που οι ανάγκες είναι αυξημένες, είμαστε σε lockdown, και προφανώς το κλείσιμο της ΜΕΘ είναι ένα σοβαρό πλήγμα στην υγεία και στην κοινωνία του νομού Λασιθίου.

caffeine adv 2021

Ερώτημα όμως και μεγάλη απορία είναι ότι ενώ σε όλη την Ελλάδα έχουν προκηρυχθεί θέσεις ενίσχυσης των ΜΕΘ, στο Λασίθι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Απαξίωση και αδιαφορία.

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του κου Νίκου Μουδατσάκη σχετικά με το θέμα αυτό, καθώς και της διοίκησης, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποιες δηλώσεις.-

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button