ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Μίλατος: Θα συσταθεί άτυπη πενταμελής επιτροπή από τον δήμοΣτην σύσταση μιας άτυπης πενταμελούς επιτροπής στην πρώην κοινότητα Μιλάτου, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα μάλιστα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία συνέλευση κατοίκων της κοινότητας Βραχασίου (3/2/20).

Όπως, έκανε γνωστό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η εν λόγω επιτροπή, αναμένεται να συγκροτηθεί στο εξής από τους δύο εκλεγμένους συμβούλους της περιοχής , καθώς και τρεις ακόμα κατοίκους της Μιλάτου, οι οποίοι συνεργαζόμενοι – καταγράφοντας θέματα και προβλήματα που αφορούν στον οικισμό – δύναται να τα μεταφέρουν στο Τοπικό Συμβούλιο Βραχασίου και ακολούθως σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η σύσταση της άτυπης επιτροπής, όπως εξ άλλου ο ίδιος ενημέρωσε, γίνεται προκειμένου να υπάρξει ενεργοποίηση και συμμετοχή των κατοίκων της Μιλάτου σε ζητήματα που αφορούν στον οικισμό, και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δήμος για την επανασύσταση της τοπικής κοινότητας Μιλάτου στα όρια του.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button