Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος, Μίλατος: Θα συσταθεί άτυπη πενταμελής επιτροπή από τον δήμο

Αγιος Νικόλαος, Μίλατος: Θα συσταθεί άτυπη πενταμελής επιτροπή από τον δήμο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην σύσταση μιας άτυπης πενταμελούς επιτροπής στην πρώην κοινότητα Μιλάτου, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα μάλιστα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία συνέλευση κατοίκων της κοινότητας Βραχασίου (3/2/20).

Όπως, έκανε γνωστό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η εν λόγω επιτροπή, αναμένεται να συγκροτηθεί στο εξής από τους δύο εκλεγμένους συμβούλους της περιοχής , καθώς και τρεις ακόμα κατοίκους της Μιλάτου, οι οποίοι συνεργαζόμενοι – καταγράφοντας θέματα και προβλήματα που αφορούν στον οικισμό – δύναται να τα μεταφέρουν στο Τοπικό Συμβούλιο Βραχασίου και ακολούθως σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

Η σύσταση της άτυπης επιτροπής, όπως εξ άλλου ο ίδιος ενημέρωσε, γίνεται προκειμένου να υπάρξει ενεργοποίηση και συμμετοχή των κατοίκων της Μιλάτου σε ζητήματα που αφορούν στον οικισμό, και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δήμος για την επανασύσταση της τοπικής κοινότητας Μιλάτου στα όρια του.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble