Κρήτη

Αγιος Νικόλαος, Μέσα Λακώνια | Απαράδεκτα φαινόμενα βανδαλισμού

“Είναι απολύτως βέβαιο ότι αυτές οι απαράδεκτες και δυσάρεστες συμπεριφορές που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και το επίπεδο ζωής των κατοίκων της περιοχής, μόνο απογοήτευση και λύπη προκαλούν”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου Αγίου Νικολαου κ. Μανόλης Λεμπίδης, αναφερόμενος στα απαράδεκτα φαινόμενα βανδαλισμού που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο παλιό σχολείο των Μέσα Λακωνίων – χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος για πολιτιστικές δράσεις, αλλά και για την στέγαση του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου.

Οι καταστροφές που σημειώθηκαν κυρίως στους εξωτερικούς χώρους του οικήματος, έγιναν αντιληπτές χθες (5/10) το πρωί από κατοίκους του χωριού , οι οποίοι ενημέρωσαν τον δήμο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Λεμπίδης, η παραβατική αυτή συμπεριφορά, ιδιαίτερα τις μέρες τούτες όπου οι εκπρόσωποι και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, βρίσκονται στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να συνδράμουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, είναι απαράδεκτη, ιδιαίτερα δε κατά την επιστροφή τους, όπου θα αντικρίσουν αυτές τις εικόνες.

Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει επιληφθεί η Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button