ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Μελωδικές παιδικές φωνές στο δημαρχείο

Με μελωδικές φωνές μικρών παιδιών, πλημμύρισε το δημαρχείο Αγίου Νικολάου, με αφορμή την επίσκεψη μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου της πόλης, οποίοι συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια Αγγλικών κ. Βούλα Παγκάλου, τραγούδησαν κάλαντα των Χριστουγέννων, αναβίωσαν έθιμα : (christams cracers) της Αγγλίας, ενώ προσέφεραν τόσο στους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά και στον Δήμαρχο γλυκίσματα και ζωγραφιές που έφτιαξαν με αφορμή την συμμετοχή του σχολείου στο πρόγραμμα : “Νοιάζομαι και Δρώ”.

Να σημειώσουμε, ότι οι μικρές μαθητές  – οι οποίοι είχαν συναντηθεί την περσινή χρονιά στο σχολείο τους με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου – του επεσήμαναν, ότι πολλά από τα αιτήματα που τότε είχαν διατυπώσει, διαπιστώνουν ότι έχουν υλοποιηθεί (παιδικές χαρές, επαρκής στολισμός πόλης), ενώ ζήτησαν ν΄αναλάβουν την φροντίδα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, που γειτνιάζει με το σχολικό τους συγκρότημα, υλοποιώντας μια σειρά εθελοντικών δράσεων σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

caffeine adv2020b

Είχαν δε την ευκαιρία να πληροφορηθούν από την Δ/ντρια του τμήματος Προγραμματισμού και Μελετών κ. Μαρία Πρατσινάκη, τα σχέδια που ήδη έχουν εκπονηθεί, αναφορικά με την δημιουργία του νέου πάρκου αναψυχής και δραστηριοτήτων “skate park” που ετοιμάζεται στον Άγιο Νικόλαο, μιας αθλητικής και όχι μόνο δράσης που τα τελευταία χρόνια προσελκύει όλο και περισσότερα άτομα νεαρής ηλικίας.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button