ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση: «Εγκλήματα στο Κυβερνοχώρο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας» (video)

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, στα πλαίσια στοχευμένης επικοινωνιακής δράσης, με σκοπό την ενημέρωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας επί συγκεκριμένων παραβατικών συμπεριφορών – φαινομένων και την προστασία αυτών, διοργάνωσαν εσπερίδα με θεματικό αντικείμενο “Εγκλήματα στο Κυβερνοχώρο – Προφυλάξτε τα παιδιά σας”Η εκδήλωση απευθύνθηκε σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς και πολίτες, αναφορικά με θέματα όπως το cyberbullying, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικότερα θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Ομιλητές ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου.

caffeine adv2020b

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κος Εμμανουήλ Παπαδάκης:

neratzoulis neo

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών – Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κος Κώστας Φραγκάκης:

Την εκδήλωσε χαιρέτισε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός:

Μικρό απόσπασμα από την έναρξη της εκδήλωσης:

https://www.facebook.com/georgevarnakiotis/videos/279584375896005/

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button