ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Μαζική δηληρίαση σε γάτεςΌπως ορθά σημειώνει ο Γιώργος Χωραφάς, μόνο ως εγκληματική ενέργεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περιστατικό δηλητηρίασης που ερεύνησε χθες με την Πάκα στον Άγιο Νικόλαο, με τη συνοδεία του Θηροφύλακα Σκύβαλου Γιώργου.

Το περιστατικό κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής και αφορούσε στη μαζική δηλητηρίαση γατών περιμετρικά αλλά και εντός της περίφραξης του Νοσοκομείου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εντοπίστηκαν 3 δηλητηριασμένες γάτες ενώ ο καταγγέλων είχε ήδη συλλέξει άλλες 5.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή που ερεύνησε η ομάδα, υπήρχε παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

Ο Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα επιχειρούν στο πλαίσιο του έργου LIFE Bonelli eastMed @BonelliEastMed #LIFEBonelliEastMed

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button