Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Μαζική δηληρίαση σε γάτες

Αγιος Νικόλαος: Μαζική δηληρίαση σε γάτες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Όπως ορθά σημειώνει ο Γιώργος Χωραφάς, μόνο ως εγκληματική ενέργεια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περιστατικό δηλητηρίασης που ερεύνησε χθες με την Πάκα στον Άγιο Νικόλαο, με τη συνοδεία του Θηροφύλακα Σκύβαλου Γιώργου.

Το περιστατικό κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής και αφορούσε στη μαζική δηλητηρίαση γατών περιμετρικά αλλά και εντός της περίφραξης του Νοσοκομείου Χρόνιων Παθήσεων Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

Εντοπίστηκαν 3 δηλητηριασμένες γάτες ενώ ο καταγγέλων είχε ήδη συλλέξει άλλες 5.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή που ερεύνησε η ομάδα, υπήρχε παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της έρευνας πολλά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί.

apostolakis adv 2

Ο Γιώργος Χωραφάς και η Πάκα επιχειρούν στο πλαίσιο του έργου LIFE Bonelli eastMed @BonelliEastMed #LIFEBonelliEastMed

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble