ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Λουόμενος παρασύρθηκε από υποθαλάσσια ρεύματα

Περιπέτεια για λουόμενο σε παραλία του Αγίου Νικολάου – Αψήφησε ισχυρούς ανέμους και κόκκινη σημαία και μπήκε στη θάλασσα. Ναυαγοσώστρια έσωσε 60χρονο άνδρα

Παραλίγο τραγωδία σε παραλία του Αγίου Νικολάου, όταν ένας 60χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής επιχείρησε να μπει στη θάλασσα, αψηφώντας τους ισχυρούς ανέμους, καθώς και την κόκκινη σημαία στην παραλία.

Σε κίνδυνο έβαλε τη ζωή του σήμερα ένας 60χρονος στην παραλία Βούλισμα στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου.

caffeine adv2020b

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλία Βούλισμα του Αγίου Νικολάου το απόγευμα, ωστόσο χάρη στην άμεση επέμβαση της ναυαγοσώστριας της «Ωκεανίς» Μαρίας Ζέρβα, ο άνδρας είναι καλά.

Ειδικότερα, ο λουόμενος  παρασύρθηκε από τα ρεύματα και δεν κατάφερε, ενώ κολυμπούσε προς την ακτή τα υποθαλάσσια ρεύματα των τραβούσαν πίσω, ωστόσο έγινε αντιληπτός από την ναυαγοσώστρια, η οποία χρησιμοποιώντας την τορπίλη κατάφερε να τον φτάσει και να τον βγάλει στην ακτή.

neratzoulis neo

Στην προσπάθειά της βοήθησε και ένας λουόμενος που την είδε να σπεύδει να βγάλει έξω τον ταλαιπωρημένο 60χρονο, όπου και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ανέκτησε τις δυνάμεις του ενημερώθηκε και το Λιμενικό.

Back to top button