ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου όπως είχε προαναγγελθεί από την δήμο Αγίου Νικολάου τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΝ λόγω των νέων μέτρων θα υπάρξουν αλλαγές και ακυρώσεις σε πολλές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την δημοσίευση των νέων μέτρων το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΝ, δυστυχώς, στο μεγαλύτερο μέρος του δεν θα υλοποιηθεί. Κάποιες από τις εκδηλώσεις θα προσαρμοστούν ώστε να μπορέσουν, να πραγματοποιηθούν, πάντα σεβόμενοι τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα (π.χ. θεατρικές παραστάσεις).

“IN_AND_OUT

Δυστυχώς το «Σπίτι του Αι Βασίλη», στο Ειρηνοδικείο δεν μπορεί να παραμείνει ανοικτό, δεδομένων των συνθηκών καθώς και όλες οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονταν για το μοίρασμα των δώρων στις κοινότητες.

Όλα τα δώρα στα παιδιά του Δήμου Αγίου Νικολάου θα μοιραστούν στα σχολεία μόλις ανοίξουν μετά τις γιορτές.

Mechanical Solutions

Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 η φιλαρμονική του Δήμου Αγίου Νικολάου θα περπατήσει στο κέντρο της πόλης παίζοντας Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενισχύοντας μουσικά την ψυχολογία όλων μας.
Ευχές για καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button