ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Καθολική η στήριξη για την λειτουργία ΤΕΦΑΑ

Με αφορμή την καθολική στήριξη- καταξιωμένων διεθνώς στο αντικείμενο τους επιστημόνων, πανεπιστημιακών αλλά και παραγόντων του αθλητισμού – του αιτήματος του Δήμου, για την λειτουργία ΤΕΦΑΑ στον Άγιο Νικόλαο, που διατυπώθηκε κατά την διάρκεια των εργασιών του  Α’ Πανελληνίου Συνεδρίου Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης που διοργάνωσε διαδικτυακά η Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας – Β/βαθμιας εκπαίδευσης Κρήτης , με την συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, του Δήμου Αγίου Νικολάου, του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου και της Ένωσης Γυμναστών Κρήτης (7-8-9/5/2021), ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός,  σε σχετική δήλωση του μεταξύ  άλλων τόνισε :

“Είναι σημαντικό, ότι απ΄ όλους τους συνέδρους , εκφράστηκε περίτρανα η στήριξη για την λειτουργία του ΤΕΦΑΑ ( η ίδρυση έχει γίνει) στον Άγιο Νικόλαο. Μια πράξη συγκρητισμού που θα πρέπει να μας διακρίνει σ΄ όλα τα ζητήματα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και αναμένουμε την υποβολή του σχετικού φακέλλου από το ΕΛΜΕΠΑ στο αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού στόχου, που αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου, αλλά και των ανθρώπων της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού του νησιού τα τελευταία χρόνια. Είναι γνωστό, ότι ο δήμος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, διαθέτοντας και διαμορφώνοντας χώρους για την στήριξη της Πανεπιστημιακής δομής, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την δυνατότητα ολοκλήρωσης σε σύντομο χρόνο του κλειστού γυμναστηρίου Τ10.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Θεωρώ ότι ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο συνέδριο και ευελπιστούμε η επόμενη διοργάνωση, να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Αγίου Νικολάου”.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρης Ραφαηλάκης, στην παραπάνω διοργάνωση συμμετείχαν 1.500 σύνεδροι, ενώ δόθηκε η δυνατότητα από τα μέλη της τριμελούς επιτροπής για την μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ΕΛΜΕΠΑ κ.κ.: Κυπάρο Αντώνιο, Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Σερρών (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης),Φλουρή Ανδρέα, Αναπληρωτή Καθηγητή ΤΕΦΑΑ (Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και Παναγιωτάκη Κωνσταντίνο, Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  (ΕΛΜΕΠΑ) να παρουσιαστεί η μελέτη που έχει συνταχθεί .

Ο ίδιος εξέφρασε την ευχή να πραγματοποιηθεί η επόμενη διοργάνωση  δια ζώσης, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Αγίου Νικολάου με την συμμετοχή πολιτών.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button