ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ημερήσια δράση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΤελευταία ενημέρωση:

«Σε μια κοινωνία που καθημερινά διαπιστώνουμε ότι το ατομικό συμφέρον επικρατεί του συλλογικού, όπου το προσωπικό όφελος κυριαρχεί επί του κοινωνικού, ο εθελοντισμός καθώς και η ιδιωτική πρωτοβουλία με τις δράσεις που την συνοδεύουν, έρχεται για να προσδώσει νόημα και περιεχόμενο σε αξίες πανανθρώπινες όπως η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη καθώς και η αγάπη για τον συνάνθρωπο».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την ημερήσια εκδρομή που οργάνωσε σήμερα (2/1), ο Σύνδεσμος Τουριστικών  & Ταξιδιωτικών  Γραφείων Κρήτης, με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Μιχάλη Βλατάκη, όπου και συμπεριελήφθει για πρώτη φορά ο Άγιος Νικόλαος και συγκεκριμένα τα εξυπηρετούμενα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου καθώς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Νεάπολη στο  «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου».

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, γνωστοποιώντας ότι οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το Ενυδρείο Κρήτης, συμμετέχοντας παράλληλα στην Γιορτή Αγάπης που διοργανώθηκε, στο κέντρο «Κουρήτες», στο Ν.Ηρακλείου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συνδέσμου, υπογραμμίζοντας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αποδείξει κατ΄επανάληψη ότι στέκετα δίπλα στις καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι στα παιδιά που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου προσεφέρθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close