ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο επίκεντρο της συνάντησης Ζερβού – Θραψανιώτη

Η βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Αγίου Νικολάου, η διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων καθώς και η εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση κονδυλίων για τις συγκεκριμένες υποδομές, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με τον βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Δ.Σ. Αγίου Νικολάου, ενέκρινε τον τελευταίο καιρό την μελέτη για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων (γήπεδα Τένις, ΕΟΤ, skate park), έχει ήδη ετοιμάσει την μελέτη για την αντικατάσταση των χλοοτάπητων στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας, ενώ ενεργή -όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος- παραμένει η υπόσχεση της Περιφέρειας για την «τακτοποίηση» του γηπέδου στο Σίσι.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, όπως εξάλλου τόνισε ο κ. Ζερβός, αποτελεί η ολοκλήρωση του Τ10, ενός χώρου που αναμένεται να δώσει την δυνατότητα, για την διοργάνωση σοβαρών για την περιοχή αθλητικών διοργανώσεων.

Ο ίδιος, εκφράζοντας την επιφύλαξη για τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα που δημιουργούνται σε ανάλογους χώρους, δήλωσε ότι ο δήμος είναι σε θέση να τα διαχειριστεί, ενώ αναφερόμενος στην ώριμη πλέον μελέτη για την τοποθέτηση «ταρτάν» στο γήπεδο Αγίου Νικολάου, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι με την παράδοση του απαιτούμενου «υλικού» στον τοπικό βουλευτή, θα προκύψει ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού θα μπορέσει να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί για τον Άγιο Νικόλαο και το Λασίθι συνολικότερα.

swell adv 2021

 Μανόλης Θραψανιώτης: «Εξαιρετικά χαμηλές οι απορροφήσεις κονδυλίων»

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

«Αυτό που μας αξίζει είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λασιθίου, υπογραμμίζοντας ότι οι απορροφήσεις κονδυλίων για τις αθλητικές υποδομές σε επίπεδο νομού είναι πολύ χαμηλές.

Διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για τις αθλητικές υποδομές του νομού και ασφαλώς του δήμου Αγίου Νικολάου – δήλωσε – ενώ «συνήγορος» σε αυτή την προσπάθεια, είναι οι δεκάδες αθλητές που διακρίθηκαν σε τοπικό, Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο και βραβεύτηκαν πρόσφατα στην «Γιορτή του Αθλητή» που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Ως νομός -επεσήμανε- θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει, επαναλαμβάνοντας ότι αυτό που μας αξίζει είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας αναλογεί.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button