ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο κινηματοθέατρο ΡΕΞΘερμό ήταν το καλωσόρισμα για τον επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Αγιο Νικόλαο για την προγραμματισμένη εκδήλωση στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

Την ενωτική εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου Γιώργος Μπαρμπούνης, ενώ ένθερμο χαιρετισμό έδωσαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γεώργιος Αμυράς και ο Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

 

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος και εκ νέου Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κοκκίνης, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κουνενός, οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και σωματείων.

«Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη, ενωμένοι για τη δημοκρατία και την Ελλάδα»

Αυτό ήταν το ενωτικό μήνυμα που έδωσε ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης καθώς αναφέρθηκε και στα διλήμματα των προσεχών Ευρωεκλογών και στις προκλήσεις της επόμενης μέρας για την Ευρώπη.

Κριτική άσκησε και σε μια αναδρομή στο πολιτικό παρελθόν της χώρας για τα τελευταία 10 χρόνια των μνημονίων και της κρίσης.

Κλείνοντας ο κ. Μεϊμαράκης με ένα χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά κάλεσε όλους τους φίλους να επιστρέψουν και «να παλέψουμε μαζί για να αλλάξουμε τη μοίρα της χώρας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close