Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Η καραντίνα έφερε αύξηση 30% στις κυήσεις

Αγιος Νικόλαος: Η καραντίνα έφερε αύξηση 30% στις κυήσεις

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τα θετικά αποτελέσματα του εγκλεισμού τους περασμένους μήνες λόγω κορωνοιού θα αρχίσουν να φαίνονται μέσα σε ορισμένες οικογένειες τους μήνες Δεκέμβριο με Ιανουάριο μιας και σύμφωνα με στοιχεία υπάρχει αύξηση στις κυήσεις στο νομό Λασιθίου πάνω από 30%.

Tα στοιχεία που συγκεντρώσαμε στο Ράδιο Λασίθι δείχνουν πως σε φαρμακεία της περιοχής της Ιεράπετρας το τελευταίο τρίμηνο είχαν αυξηθεί οι πωλήσεις στα τεστ εγκυμοσύνης. Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες από τα νοσοκομεία του Λασιθίου διαπιστώσαμε ότι:

mechanical adv 2021

Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου που έχουμε και τις περισσότερες γεννήσεις, ο γυναικολόγος Μαρίνος Νικολάου υποστήριξε πως το συγκεκριμένο διάστημα είχαμε αύξηση στις κυήσεις 35% – 40% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Στο νοσοκομείο της Σητείας ο γυναικολόγος Στέλιος Φιορέντζης υποστήριξε πως τα ποσοστά ήταν στα ίδια νούμερα με την περσινή χρονιά, τονίζοντας πως πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα απευθύνονται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

apostolakis adv 2

Σήμερα στο Ράδιο Λασίθι φιλοξενήθηκε ο γυναικολόγος Σωκράτης Μέγγουλας και μίλησε μεταξύ άλλων για την ανοδική αύξηση του ποσοστού στις γυναίκες που παρέμειναν έγκυες κατά την διάρκεια της καραντίνας στην Ιεράπετρα. Σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο υπάρχει μία αύξηση των θετικών τεστ εγκυμοσύνης της τάξεως στο περίπου του 30%. Επίσης θετικό είναι και το γεγονός πως υπήρξαν και περιπτώσεις γυναικών που δεν μπορούσαν να κυοφορήσουν, κατάφεραν να μείνουν έγκυες το διάστημα αυτό. Στοιχεία που συνολικά δείχνουν σε όλο τον νομό ότι θα έχουμε αύξηση των γεννήσεων τους χειμερινούς μήνες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble