ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η Hertz προσφέρει ένα αυτοκίνητο για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού κ. Θωμάς Χαριτάκης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην εταιρεία Hertz Autohellas, για την ευγενική προσφορά ενός αυτοκινήτου που θα καλύψει στο εξής, τις ανάγκες του προγράμματος : “Βοήθεια στο σπίτι” στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού – σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Χαριτάκη – η εταιρεία Hertz, δείχνοντας την κοινωνική της πολιτική και το ανθρώπινο πρόσωπο της, διέθεσε δωρεάν ένα αυτοκίνητο, που θα δώσει την δυνατότητα να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις των εργαζομένων για κοινωνική προσφορά στους δημότες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η πράξη τους αυτή, ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση απ΄όλους μας.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button