ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η επαναλειτουργία του κυκλοφοριακού πάρκου“Οι  μικροί συμπολίτες που καλούνται να  διαμορφώσουν κυκλοφοριακή κουλτούρα στο σχολείο, όπου φοιτούν,  αποκτούν δεξιότητες συμπεριφοράς και οραματίζονται μια άλλη κοινωνία, όπου η οδική ασφάλεια  είναι αυτονόητη!

Είναι οι νέοι που θεωρούν την απόκτηση άδειας οδήγησης ως φυσικό επακόλουθο μιας μακροχρόνιας εκπαιδευτικής διαδικασίας και επιπλέον θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα παιδιά, όπως έχει αποδείξει η διεθνής εμπειρία επηρεάζουν θετικά τους γονείς οδηγούς και μπορούν να τους προτρέψουν να οδηγούν ασφαλέστερα”.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,με αφορμή την λειτουργία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, που στο εξής δίνεται σε χρήση,  πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαιτούμενα μέσα και τον μηχανολογικό εξοπλισμό (μικρά αυτοκίνητα – ποδήλατα κ.λ.π) που απαιτούνται για την βιωματική εκπαίδευση των μαθητών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το  Δ.Σ σε παλαιότερη απόφαση του, ενέκρινε την παραχώρηση της χρήσης του πάρκου , στην Ένωση Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτ/των Ν.Λασιθίου, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων για την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς επίσης και μικρών παιδιών- δύο μέρες την εβδομάδα – μετά την κατάρτιση του προγράμματος, που αναμένεται να συνταχθεί.

swell adv 2021

Ο κ. Ζερβός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ένωσης Οδηγών, την Τροχαία Αγίου Νικολάου,τον Δ/ντη του Β΄Δημοτικού κ. Γ. Μαμάκη και την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κ. Β. Παγκάλου, που συνέδραμαν ώστε να ξεκινήσει η  εκπαίδευση των μελλοντικών οδηγών με σωστό και ολοκληρωμένο τρόπο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Να σημειώσουμε ότι το Β΄Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο εθελοντικό πρόγραμμα “Νοιάζομαι και δρω”, ενώ έχει ήδη προτείνει την υιοθεσία του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο : Η γειτονιά μας , είμαστε εμείς”.

Γραφείο Τύπου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button