Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Ευχές από την Ενωση Γονέων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγιος Νικόλαος | Ευχές από την Ενωση Γονέων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου εν όψει των πανελληνίων εξετάσεων που θα ξεκινήσουν στις 14/6 θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή δύναμη στην δύσκολη αυτή συνθήκη.

Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στην εξεταστική διαδικασία να μπορέσουν να διασφαλίσουν την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία των εξετάσεων, έχουν σπουδαίο έργο να επιτελέσουν καθώς καλούνται να υποστηρίξουν ψυχολογικά και πρακτικά τους υποψηφίους σε μία τόσο απαιτητική διαδικασία.

mechanical adv 2021

Ευχόμαστε στους υποψηφίους πάνω απ’ όλα ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους. Η «μάχη» αυτή είναι μία από τις πολλές που θα δώσουν στην ζωή τους, μία από αυτές που άλλοι βάζουν τους κανόνες και τα όρια της επιτυχίας στην απόδοσή τους. Το πιο σημαντικό βιώνοντας μία τέτοια εμπειρία είναι, για τον κάθε υποψήφιο, να αναγνωρίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες και να κάνει το καλύτερο που μπορεί, δεδομένων των συνθηκών, έχοντας σύμμαχο τα νιάτα του και τα όνειρά του.

apostolakis adv 2

Για τους γονείς και κηδεμόνες δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ξέρουμε εμείς, είναι όπως η πρώτη μέρα που αφήσαμε το παιδί μας να περάσει απέναντι χωρίς να του κρατάμε το χέρι (είχαμε ελέγξει πρώτα τον δρόμο…), πάντα εκεί με έτοιμη φωλιά να τα υποδεχθεί μετά το πρώτο τους πέταγμα.. Καλό δρόμο, καλή επιτυχία!

Υ.Γ. άλλωστε μην ξεχνάτε ο θείος Αλβέρτος τα έχει ήδη πει όλα!

11062021

zygos gif 2020b