Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Εθελοντικές ομάδες στις κοινότητες καλούνται να συμβάλλουν στο έργο...

Αγιος Νικόλαος | Εθελοντικές ομάδες στις κοινότητες καλούνται να συμβάλλουν στο έργο των πυροσβεστών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Πρακτικά ζητήματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού με στόχο την πρόληψη και έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός στον Δήμο, με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λασιθίου – πύραρχο κ. Μητσιογιάννη Νικόλαο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου – αντιπύραρχο κ. Γεροδήμο Κωνσταντίνο.

Κατά την διάρκεια της παραπάνω συνάντησης, οι συμμετέχοντες εξέτασαν από κοινού τον καλύτερο δυνατό συντονισμό δράσης και την αρτιότερη συνεργασία μεταξύ τους, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατά την θερινή περίοδο.

mechanical adv 2021

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης  Ζερβός, ήδη εξετάζεται η δυνατότητα δημιουργίας μικρών εθελοντικών ομάδων ανά κοινότητα που θα συνδράμουν στο έργο της υπηρεσίας, ενώ τις επόμενες ημέρες – μέσω διαδικτυακής συνάντησης με τους προέδρους των κοινοτήτων του δήμου – θα συζητηθεί η παραπάνω πρόταση, καθώς και οι ενέργειες που θα πρέπει να αναληφθούν.

apostolakis adv 2

Μάλιστα ο Δήμος, όπως έγινε γνωστό, μέσω της χρηματοδότησης από την πολιτική προστασία – αναμένεται να προχωρήσει στην προμήθεια συγκεκριμένων ειδών, προκειμένου να συνδράμει στο έργο των πυροσβεστών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος επίσης στην αξιοποίηση της οικοπεδικής έκτασης στην περιοχή Γλύματα, την οποία,  αγόρασε και διέθεσε ο Δήμος για την τακτοποίηση των στεγαστικών αναγκών, τόσο της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου και της Π.Υ Αγίου Νικολάου, όσο και των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου,  δήλωσε σχετικά : “βρισκόμαστε στο τέλος της διαδικασίας για την μεταβίβαση ακινήτου (10,5 στρ. ) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεδομένου ότι έχει κατατεθεί τροπολογία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος  και εντός του επόμενου διμήνου, αναμένεται η ψήφιση της. Κατά συνέπεια ο μεγάλος στόχος του δήμου που αφορά στην δημιουργία Διοικητηρίου Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στην Π.Ε Λασιθίου, ολοκληρώνεται.  Η κυκλοφοριακή φόρτιση, που υπάρχει μέσα στην πόλη λόγω της λειτουργίας των παραπάνω υπηρεσιών, αναμένεται να μειωθεί, ενώ οι υπηρεσίες θα στεγάζονται  σε χώρους κατάλληλους, ώστε να επιτελούν το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble