ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Επιστολή του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου προς τον διοικητήΤο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου απέστειλε προς το Διοικητή διασυνδεόμενων Νοσοκομείων ν. Λασιθίου κ. Εμμ. Ανδρεαδάκη την παρακάτω επιστολή.

Κύριε διοικητά, όπως ίσως γνωρίζετε, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός (δώδεκα) εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου που έχουν νοσήσει ή νοσούν από τη νόσο covid19, οι περισσότεροι εκ των οποίων (οι οκτώ) είναι εμβολιασμένοι.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με κοινό στόχο την προστασία της υγείας των συναδέλφων και των ασθενών θα θέλαμε να σας προτείνουμε ως διοίκηση του ΓΝΑΝ να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες:

-Να υπάρξει άμεσα προληπτικός έλεγχος με τεστ pcr ή rapid όλων των εργαζόμενων στο νοσοκομείο, εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων. Θα ήταν πολύ ωφέλιμο ο έλεγχος αυτός να γίνεται περιοδικά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
-Να υπάρξει ενίσχυση της επιτροπής λοιμώξεων με νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μπορεί να γίνεται πληρέστερα η επιτήρηση της τήρησης των Μέτρων Ατομικής Προστασίας εντός του Νοσοκομείου και η ενημέρωση των συναδέλφων. Η συναδέλφισσα που ασκεί τα καθήκοντα της νοσηλεύτριας επιτήρησης λοιμώξεων όπως γνωρίζετε κάνει εξαιρετική και υπεύθυνη δουλειά, όμως ο όγκος εργασίας που έχει συσσωρευτεί λόγω της πανδημίας επιβάλει την έστω προσωρινή ενίσχυση και με άλλη συναδέλφισσα σε αυτό τον πολύ κρίσιμο ρόλο.
-Να ζητήσετε από όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου (εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους) την ευλαβική τήρηση με ιδιαίτερη προσοχή των Μέτρων Ατομικής Προστασίας, κάτι το οποίο θα πράξουμε κι εμείς ως σύλλογος εργαζομένων.

swell adv 2021

Κύριε διοικητά,

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

με δεδομένο το μεγάλο αριθμό των συναδέλφων που απουσιάζουν επειδή νοσούν ή επειδή είναι σε καραντίνα,
με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε περοδο έξαρσης της πανδημίας,
με δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλοι συνάδελφοι που θα νοσήσουν ή θα μπουν σε καραντίνα
και με δεδομένο ότι ήδη το ΓΝΑΝ ήταν υποστελεχωμένο,

η ενδεχόμενη αποχώρηση και άλλου προσωπικού με την εφαρμογή από 1/9/2021 του μέτρου της αναστολής εργασίας για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, θα καταστήσει ΑΔΥΝΑΤΗ την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.

Γι΄αυτό σας ζητούμε να ενημερώσετε σχετικά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και της 7ης ΥΠΕ και να ζητήσετε να υπάρξει αναστολή της νομοθετικής ρύθμισης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Εκ του ΔΣ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button