Europlan

Xaritakis
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Επιστολή «αγανάκτησης» από Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Αλλάζουμε τον Δήμο»

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στα του Δήμου και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι φαινόμενα απαράδεκτα και κατακριτέα.

Ενώ έργα, αυτονόητα, δεν γίνονται και ούτε έγιναν τόσα χρόνια (….φταίμε και ‘μεις, φταίτε και ‘σεις, φταίνε κ’ άλλοι, έως και ο Χατζηπετρής……).

“IN_AND_OUT

Ούτε γέφυρα στο Ξεροπόταμο, ούτε πλατεία Ελούντας, ούτε….., ούτε……, ούτε….!!!!!. Συγνώμη, τοποθετήθηκαν τα πορτοκαλί κολωνάκια παντού. Γίναμε Κολωνάκι!!! Και φτάσαμε στο μεγάλο έργο ανάδειξης της 9ετίας της αυτοκρατορίας ‘’ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ’’ που είναι ο ‘’καλλωπισμός’’ του Ιερού της Αγίας Τριάδας με τους ‘’πανέμορφους’’ κάδους. Αυτό είναι το (χωρίς μελέτη) έργο που θα αφήσουν!!!.

Και μη ξεχνάμε την κατάντια του ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ και το θέμα του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ !!!!

Mechanical Solutions

Όσον αφορά όμως τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου εκεί πλέον φτάσαμε σε σημείο να ντρεπόμαστε άπαντες οι πολίτες της πόλης. Τα ζούμε εμείς 4 χρόνια και τα βλέπετε όλοι εσείς σε ζωντανή μετάδοση.
Αποφάσεις ψηφισμένες του ΔΣ, που μέχρι να βγουν στη Διαύγεια, παραποιούνται και μετά τις ανακαλούν αναγκαστικά.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ και ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, αυτοί αποφασίζουν πότε θα προσμετρηθεί μια ψήφος, όπως χθες που η Πρόεδρος αποφάσισε να μην προσμετρηθεί η ψήφος του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Νίκου Κοκκίνη, όταν αντιλήφθηκαν ότι έτσι θα χανόταν η ποθούμενη πλειοψηφία τους, παρά το ότι στο οπτικοακουστικό υλικό ακούγεται να λέει η Πρόεδρος:  «……δημιουργείτε θέμα εκεί που δεν υπάρχει, ήταν έξω ο κ. Κοκκίνης, ήρθε μέσα και θα προσμετρηθεί η ψήφος του…..».

Χάθηκε το μέτρο και δεν υπάρχει πλέον αιδώς!!!

Όσον αφορά τέλος τον ΠΑΟΔΑΝ και τα περί της αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του, που πρέπει να εγκρίνεται υποχρεωτικά από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού λόγω της ρύθμισης καταβάλλονται 34.000 μηνιαίως για το χρέος του 1.000.000 €, περίπου, του ΕΝΦΙΑ και από το οποίο θέμα βρέθηκε η αφορμή να ξαναζήσουμε ένα νέο ‘’σόου’’ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η θέση μας είναι ότι και εμείς ανέκαθεν είμασταν θετικοί στην πραγματοποίηση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, αλλά οφείλουμε την παρούσα χρονική στιγμή να αξιολογήσουμε συνολικά την οικονομική δυνατότητα τόσο του Οργανισμού όσο και του Δήμου, κατά πόσο τούτο είναι εφικτό.

Οι μέρες, τα έργα και τα πρόσωπα της ομάδας ‘’ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ’’ (στη πραγματικότητα ‘’ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ’’) ευτυχώς τελειώνουν.

Τους ζήσαμε, τους είδαμε και κρίθηκαν ανεπαρκέστατοι σε όλα τα επίπεδα.

Να πάνε στο καλό, για το καλό του Δήμου μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΕΩΣ ΕΔΩ.

 

Άγιος Νικόλαος 29 Ιουνίου 2023

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ‘’Αλλάζουμε το Δήμο’’

Νίκος Χαλκιαδάκης

Νίκος Καμινογιαννάκης

Στερεός Ατσαλάκης

Γιώργος Καφφετζάκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button