ΚΡΗΤΗWEB TV

Αγιος Νικόλαος: Η επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη (video)Επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα πραγματοποίησε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου και Γιώργο Λογιάδη βουλευτή Ηρακλείου, καθώς και στελέχη του κόμματος.

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, επισκέφθηκε την Επισκοπή Ιεράπετρας όπου θα είχε συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στην περιοχή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνέχεια στις 10 π.μ. ακλούθησε συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25 στη πόλη της Ιεράπετρας.

swell adv 2021

Στις 11:30 π.μ. έφτασε στον Άγιο Νικόλαο όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, Μανώλη Πεπόνη, καθώς και με σωματεία εργαζομένων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στις 13:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Λασιθίου, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 14:30 μ.μ. περιόδευσε στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button