ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Επίσημη πρώτη γα τους αντιδημάρχουςΣυνάντηση με τους νέους αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Βάρδα, Κων/νο Καστελλιανάκη, Χάρη Αλεξάκη,Θωμά Χαριτάκη, οι οποίοι από σήμερα αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου, ενώ στην πρώτη αυτή συνάντηση δόθηκε προτεραιότητα στην άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η δημοτική αρχή για την νέα περίοδο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός: “μετά την ανακοίνωση του εκτελεστικού και πολιτικού σχήματος – στην χθεσινή ολομέλεια του συνδυασμού- με το οποίο ξεκινά η διοίκηση του Δήμου,  θεώρησα σκόπιμο, να υπάρξει μια πρώτη ενημέρωση, στους άμεσους συνεργάτες μου, αναφορικά με τα νέα τους καθήκοντα, δεδομένου ότι υπάρχουν αλλαγές από την προηγούμενη δημοτική περίοδο στις αντιδημαρχίες”.

Μάλιστα, ακολούθησε συνάντηση με στελέχη διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, ενώ κάτι  ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τις υπόλοιπες διευθύνσεις του δήμου, ώστε να υπάρξει ενημέρωση για θέματα υπηρεσιών.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button