ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Επιμορφωτικό σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής σε ανήλικους

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου ,του Δικαστηρίου Ανηλίκων,της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/10 στο Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου επιμορφωτικό σεμινάριο Κυκλοφοριακής αγωγής σε ανήλικους παραβάτες του ΚΟΚ.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κ.Λιονάκης Γιάννης,ο Διευθυντής της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λασιθίου κ.Καναβάκης Εμμανουήλ,ο κ.Μαράκης Εμμανουήλ,θύμα τροχαίου ατυχήματος και ο κ.Στεφανάκης Αντώνης ,πιστοποιήμενος εκπαιδευτής σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής.

caffeine adv 2021

Το νομοθετικό πλαίσιο ,η εφαρμογή του νέου ΚΟΚ και τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων παρουσίασε ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης.

Την εμπειρία του από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον άφησε ανάπηρο ανέλυσε στους μαθητές ο κ. Μαράκης .

neratzoulis neo

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων κ. Λιονάκης περιέγραψε την Ελληνική πραγματικότητα, την κατάσταση που επικρατεί με τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Κρήτης καθως και τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής που θα πρέπει να τηρούν.

Για τις επικίνδυνες οδικές συμπεριφορές μίλησε ο Διευθυντής της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λασιθίου κ. Καναβάκης,ενώ με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο για τη χρήση κράνους και ζώνης παρουσίασε το θέμα ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής κ. Στεφανάκης,χρησιμοποιώντας ειδικό προσομοιωτή πρόσκρουσης .

ΤηνΕισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου ,τμήμα Ανηλίκων εκπροσώπησε ο Πρωτοδίκης Κ. Ευάγγελος Νικολάου και την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων η κ.Μαυρομάτη Αλεξάνδρα.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button