ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η επαναλειτουργία των εξωτερικών ιατρείων

Η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων  από  την Δευτέρα 18 Μαΐου  2020 σύμφωνα με τις οδηγίες  του Υπουργείου Υγείας και  του ΕΟΔΥ.

Η είσοδος  των ασθενών  θα  πραγματοποιείται από  την κεντρική είσοδο επί της οδού  Παπανδρέου.

caffeine adv2020b

Οι ασθενείς παρακαλούνται να  προσέρχονται  πέντε  (5) λεπτά   πριν το καθορισμένο     ραντεβού τους διαφορετικά δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός .

Όλοι θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα.

neratzoulis neo

Στην είσοδο του κτιρίου  θα γίνεται  έλεγχος των στοιχείων του προσερχόμενου.

Ασθενείς που έχουν συμπτώματα (βήχα, πυρετό, καταρροή κτλ) παρακαλούνται να απευθύνονται στο θεράποντα ιατρό τους και στην συνέχεια να προσέρχονται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Οι προσερχόμενοι  δεν  επιτρέπεται να έχουν συνοδό, παρά μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο και στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται μόνο ένας.

Θα πρέπει  να τηρείται  η φυσική απόσταση μεταξύ των  ασθενών.

Η  Διοίκηση  του Νοσοκομείου  έχει  λάβει  όλα τα απαραίτητα  μέτρα  για την προστασία και ασφάλεια  των  πολιτών στην νέα πραγματικότητα.

Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες μας να επιδείξουν αίσθημα  ευθύνης ακολουθώντας  της  οδηγίες του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Όλοι μαζί  συμβάλουμε  για να  προστατεύσουμε την κοινωνία και να παραμείνουμε ασφαλείς.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button