Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Εντονες αντιδράσεις για την μονοδρόμηση του παραλιακού (pic)

Αγιος Νικόλαος: Εντονες αντιδράσεις για την μονοδρόμηση του παραλιακού (pic)

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Έντονες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει το «φαινόμενο» της μονοδρόμησης του παραλιακού μετώπου της πόλης του Αγίου Νικολάου, με ιδιώτες και επαγγελματίες να προβληματίζονται έντονα με την νέα αλλαγή ενόψει και της καλοκαιρινής σεζόν.

Η μονοδρόμηση του παραλιακού ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου αλλά με την κυκλοφορία να διεξάγετε κανονικά και από τις δύο πλευρές. Την επόμενη μέρα το βράδυ λόγω προβλημάτων της κυκλοφορίας ο δήμος Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την μονοδρόμηση του παραλιακού προς μία κατεύθυνση, αυτή από την λίμνη της πόλης προς το Αμμούδι.

mechanical adv 2021

Τις τελευταίες ώρες τα Social media έχουν πάρει φωτιά από τα αποτελέσματα που έχει φέρει η μονοδρόμηση και γενικότερα το έργο, τα όποια όπως λένε θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα με την κίνηση κυρίως την καλοκαιρινή σεζόν που σε λίγους μήνες ξεκινάει και επίσημα.

apostolakis adv 2

Ένα από τα πολλά προβλήματα που ανησυχεί όλους τους πολίτες είναι το που θα σταματάνε τα λεωφορεία για την επιβίβαση των επισκεπτών από τα ξενοδοχεία, τα οποία και χρειάζονται χρόνο για να παραλάβουν ή να αφήσουν τους πελάτες τους.

Επιπλέον πρόβλημα προκαλεί και σε άλλους επαγγελματίες οι οποίοι αναρωτιούνται πως και που θα σταματάνε τα φορτηγά για να παραλάβουν το εμπόρευμά τους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ήδη προβλήματα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στην κυκλοφορία της πόλης πριν καλά καλά ξεκινήσει το καλοκαίρι και η έντονη κυκλοφορία.

Παράλληλα με όλα αυτά το έργο συνεχίζεται κανονικά στο παραλιακό μέτωπο με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων να είναι σε εξέλιξη και τα πρώτα μπετά «έπεσαν» όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

monodromisi paraliakou 1

Περιμένουμε τις εξελίξεις… αλλά και το πως θα τοποθετηθεί ο δήμος για την έντονη ανησυχία των πολιτών (ιδιωτών και επαγγελματιών).

Όλοι θέλουμε τις αλλαγές και την ανάπτυξη… και σίγουρα αυτό, δεν είναι μονόδρομος!

 

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble