ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εντονες αντιδράσεις για την μονοδρόμηση του παραλιακού (pic)Έντονες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει το «φαινόμενο» της μονοδρόμησης του παραλιακού μετώπου της πόλης του Αγίου Νικολάου, με ιδιώτες και επαγγελματίες να προβληματίζονται έντονα με την νέα αλλαγή ενόψει και της καλοκαιρινής σεζόν.

Η μονοδρόμηση του παραλιακού ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου αλλά με την κυκλοφορία να διεξάγετε κανονικά και από τις δύο πλευρές. Την επόμενη μέρα το βράδυ λόγω προβλημάτων της κυκλοφορίας ο δήμος Αγίου Νικολάου ανακοίνωσε την μονοδρόμηση του παραλιακού προς μία κατεύθυνση, αυτή από την λίμνη της πόλης προς το Αμμούδι.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τις τελευταίες ώρες τα Social media έχουν πάρει φωτιά από τα αποτελέσματα που έχει φέρει η μονοδρόμηση και γενικότερα το έργο, τα όποια όπως λένε θα προκαλέσουν αρκετά προβλήματα με την κίνηση κυρίως την καλοκαιρινή σεζόν που σε λίγους μήνες ξεκινάει και επίσημα.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που ανησυχεί όλους τους πολίτες είναι το που θα σταματάνε τα λεωφορεία για την επιβίβαση των επισκεπτών από τα ξενοδοχεία, τα οποία και χρειάζονται χρόνο για να παραλάβουν ή να αφήσουν τους πελάτες τους.

swell adv 2021

Επιπλέον πρόβλημα προκαλεί και σε άλλους επαγγελματίες οι οποίοι αναρωτιούνται πως και που θα σταματάνε τα φορτηγά για να παραλάβουν το εμπόρευμά τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ήδη προβλήματα έχουν ξεκινήσει να υπάρχουν στην κυκλοφορία της πόλης πριν καλά καλά ξεκινήσει το καλοκαίρι και η έντονη κυκλοφορία.

Παράλληλα με όλα αυτά το έργο συνεχίζεται κανονικά στο παραλιακό μέτωπο με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων να είναι σε εξέλιξη και τα πρώτα μπετά «έπεσαν» όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

monodromisi paraliakou 1

Περιμένουμε τις εξελίξεις… αλλά και το πως θα τοποθετηθεί ο δήμος για την έντονη ανησυχία των πολιτών (ιδιωτών και επαγγελματιών).

Όλοι θέλουμε τις αλλαγές και την ανάπτυξη… και σίγουρα αυτό, δεν είναι μονόδρομος!

 

 


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button