ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εντατικοί έλεγχοι σε τουριστικά λεωφορεία, ΚΤΕΛ και ταξί

Εντείνονται οι έλεγχοι για την χρήση μάσκας σε τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία του ΚΤΕΛ και ταξί, στην είσοδο της πόλης του Αγίου Νικολάου, κυρίως σε όσους μεταφέρουν αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τον διοικητή της τροχαίας κο Πέτρο Ζερβάκη, τις τελευταίες 48 ώρες έχουν βεβαιωθεί 11 παραβάσεις μη χρήσης μάσκας.

caffeine adv2020b

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες μέρες με σκοπό η διασφάλιση της σωστής χρήσης των μέτρων προφύλαξης που προτείνει η πολιτεία.

Ρωτήσαμε τον κο Ζερβάκη τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την μονοδρόμηση που έχει γίνει τον κόμβο Ξηροκάμπου, στο ύψος του Σ/Μ Μολυμπάκη. Ο κος Ζερβάκης μας είπε ότι υπήρξε αρκετός χρόνος προσαρμογής 8 περίπου ημερών με απλές συστάσεις προς τους οδηγούς, αλλά κάποια στιγμή θα έπρεπε να ξεκινήσουν και οι βεβαιώσεις παραβάσεων, όπως και έχει γίνει.

neratzoulis neo

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ελέγχουν την σήμανση πριν προβούν σε παραβίαση της μονοδρόμησης.-

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button