Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Εντατικοί έλεγχοι σε τουριστικά λεωφορεία, ΚΤΕΛ και ταξί

Αγιος Νικόλαος: Εντατικοί έλεγχοι σε τουριστικά λεωφορεία, ΚΤΕΛ και ταξί

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εντείνονται οι έλεγχοι για την χρήση μάσκας σε τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία του ΚΤΕΛ και ταξί, στην είσοδο της πόλης του Αγίου Νικολάου, κυρίως σε όσους μεταφέρουν αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τον διοικητή της τροχαίας κο Πέτρο Ζερβάκη, τις τελευταίες 48 ώρες έχουν βεβαιωθεί 11 παραβάσεις μη χρήσης μάσκας.

mechanical adv 2021

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες μέρες με σκοπό η διασφάλιση της σωστής χρήσης των μέτρων προφύλαξης που προτείνει η πολιτεία.

apostolakis adv 2

Ρωτήσαμε τον κο Ζερβάκη τι ακριβώς συμβαίνει με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την μονοδρόμηση που έχει γίνει τον κόμβο Ξηροκάμπου, στο ύψος του Σ/Μ Μολυμπάκη. Ο κος Ζερβάκης μας είπε ότι υπήρξε αρκετός χρόνος προσαρμογής 8 περίπου ημερών με απλές συστάσεις προς τους οδηγούς, αλλά κάποια στιγμή θα έπρεπε να ξεκινήσουν και οι βεβαιώσεις παραβάσεων, όπως και έχει γίνει.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ελέγχουν την σήμανση πριν προβούν σε παραβίαση της μονοδρόμησης.-

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble